Onze aanpak

Als Krauthammer / Käser geschoolde trainer sta ik voor een waterdicht concept wat staat voor kwaliteit en professionaliteit. En vooral, leveren wat we hebben afgesproken en liefst nog meer. Dus verwachtingen overtreffen. Dit zit onderhand in mijn DNA. Ik kan niet anders en zou ook niet meer anders willen.

Wat betekent dit voor jou als opdrachtgever?

Dat je kunt rekenen op mijn maximale inzet als jullie met mij in zee gaan. En dat ik er alles aan zal doen om samen met jullie optimaal resultaat te behalen.

Ik zal ervoor zorgen dat ik jullie organisatie en manier van werken begrijp, door te inventariseren waar jullie vandaan komen en heen willen. Daarvoor zal ik in het begin van onze samenwerking veel vragen stellen. Mijn motto is, ik wil het eerst begrijpen voordat we verder kunnen.

Strategische MT sessie

Daarom start ik bij voorkeur met een strategische MT sessie, omdat succes bovenin begint. Als men hier niet op 1 lijn zit, zit de rest van de organisatie dat ook niet. Is iedereen het erover eens waarom jullie doen wat jullie doen, en wat betekent dit voor de processen, maar vooral het gedrag van de mensen in de organisatie. Wat moet hierin worden verbeterd?

Als we de doelen en vastgesteld en helder hebben wat jullie met de organisatie en de mensen willen bereiken, stel ik een programma samen.

Het gedrag van mensen

Het uitgangspunt van al mijn trainingen is het gedrag van mensen. Hier valt communicatie vanzelfsprekend ook onder. Ik maak mensen bewust van hun manier van doen en laat ze inzien waar het beter en effectiever kan.

Daarnaast is training ook:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Een manier om doorbraken te creëren
  • Blokkades op te heffen
  • Een moment van reflectie

Ruimte om met elkaar te lachen en positiviteit uit te wisselen

Mijn aanpak is serieus, maar is wel ruimte om met elkaar te lachen en positiviteit uit te wisselen. Uit ervaring weet ik dat dit goed werkt om mensen uit hun comfortzone te laten komen.

De soort training hangt af van de doelgroep en variëert van algemene trainingen tot aan specifieke trainingen of een combinatie, denk hierbij aan:

  • Strategische sessie
  • Natuurlijk Leiderschap
  • Communicatie
  • Insights
  • (Systemische) Teamcoaching
  • Individuele coaching

Het allerbelangrijkste vind ik dat mensen met meer energie uit een training gaan als dat ze zijn gekomen

Blijvend resultaat

Voor een blijvend resultaat zijn meerdere sessies nodig. Ik geloof niet in kortstondige trainingen die men net zo snel weer vergeet ( we doen weer gewoon) , maar sta voor een langere samenwerking met mijn opdrachtgevers.
Dan pas kun je het verschil in een organisatie maken.

Dit ga ik graag aan!
Als je interesse is gewekt wat ik in jouw bedrijf zou kunnen doen, neem dan contact met mij op.